Publicare VVP 3 – Armata Reginei

În decembrie 2017 trimiteam la editura Quantum manuscrisul pentru primul volum VVP, pe atunci încă nedespărțit în Lumina lui Trodheim și Copiii din ceață. De atunci a început aventura mea ca autor publicat, am învățat mai tot ce prespune munca aceasta titanică de la ”manuscris” la ”bun de tipar”. Pentru cei ce nu știu exact procesul, e exact ca în travaliu. La început te bucuri de bebe, dar când încep contracțiile, crezi că ai să mori. Dar chinul merită atunci când îți vezi minunea în brațe, când îi răsfoiești paginile și îi miroși aroma de carte proaspăt ieșită de la tipografie. Uiți totul și te pune naiba să mai treci o dată, două, etc. ori prin asta!

Am crescut ca autor, ca om. Am învățat multe de la alți scriitori, în special de la Theo Anghel, care se afla în postura mea acum câțiva ani. Avea o viziune diferită pentru Am murit din fericire, așa că și-a croit propriul drum în literatura contemporană românească și a reușit să își facă un renume! Ca ea sunt puțini care știu ce înseamnă să te sacrifici până la epuizare pentru ”copilul” tău literar. Dacă vreți un autor adevărat, aceasta este Theo.

Vreau ca seria mea să aibă propriul ei drum, să meargă la viteza sa proprie. De aceea, preiau întreaga serie în regie proprie, începând cu volumul III, urmând ca primele două volume să fie republicate odată cu înființarea propriei edituri. Volumul IV și V urmează în 2020.

Am primit ieri primul exemplar din volumul III, Armata Reginei. Este primul din doar 100 de cărți scoase ca autor independent, printate doar pentru fanii care trag de mine încă de la lansarea volumul II, Copiii din ceață. Nu vă speriați că mi-am schimbat numele. E cel de după căsătorie. O mare autoare britanică m-a sfătuit să îl adoptez. 😀 Pentru voi rămân tot Laura!

Comanda se poate face fie prin formularul de pe site, fie la mine pe Facebook, Instagram, telefon, etc.! O să vin în țară, Cluj-Oradea, pe 7-9 septembrie și o să le dau autograf pe toate!

Știu că fanii mă vor însoți indiferent de direcția în care zboară dragonul! Fiți pe fază pentru noile vești, concursuri, promoții, ș.a.!

Vă îmbrățișez cu drag de la SanteVel!

PS: Volumul I în engleză este editat profesional și în drum spre agenții literari din lumea anglofonă! O să postez în curând câteva fragmente. Îmi venea să plâng când am citit! Engleza îi dă o culoare diferită poveștii!

Cu drag,

Laura

Published by Dr. Laura S. Götz

Gynaecologist, transformational therapist and international author. I enjoy passing on prescriptions for a happy life!

5 thoughts on “Publicare VVP 3 – Armata Reginei

  1. Eu vin abia pe 27-28 septembrie la Bucuresti pentru o lansare de carte si o festivitate. Imi doresc sa ne putem intalni candva. Daca nu atunci in noiembrie la Gaudeamus.

    Like

Leave a comment