Editura

Editura Noua Verență a fost înființată în 2019 pentru a susține proiecte culturale și educaționale extraordinare.

Este noua casă a seriei Vicontele Verenței Pierdute și deține toate drepturile legale.

@deliaph.reads

Printre proiectele din 2020, editura își propune publicarea a cel puțin unei antologii de povestiri venite din partea altor tinerii scriitori (ocazia de a debuta editorial). Detaliile proiectului vor fi anunțate în primăvară, așa că abonează-te la Newsletter pentru a primi de îndată înștiințare!

La cererea câtorva scriitori români, autoarea Laura Götz a anunțat că este disponibilă pentru consultanță privată de scriere creativă în stil de ”meditație extrașcolară”. Lucrând direct cu Laura poți:

  • obține claritate în ideea poveștii tale
  • definitiva trăsăturile personajelor
  • afla exact unde sunt problemele în structura poveștii
  • discuta problemele de stilistică
  • obține sfaturi clare despre procesul de publicare în România și în străinătate
Nimic nu se compară cu sentimentul când îți ții în mâini cărțile tale publicate!

Când investești în consultanță nu dai banii degeaba. Investești de fapt în visul tău de a scrie povestea TA! Nu vrei să devii un scriitor ca oricare altul. Urmează sfaturile altor povestitori și profită de experiența lor în această lume magică a literaturii!Dorești să lucrezi cu un scriitor profesionist la cartea ta? Contactează editura pentru a afla detalii cu privire la acest serviciu și modalitățile de plată.

Nu mai aștepta, având griji că ideea ta de carte sau manuscrisul tău nu este ”destul de bun”. Află părerea Laurei și obține cele mai folositoare sfaturi! Cu susținerea potrivită, oricine poate scrie povestea sa!

%d bloggers like this: