CONCURS VVP via Lectură pentru Suflet

Dragi valahi,

Vă prezint cu mare drag primul concurs VVP, în colaborare cu Blogul Lectură pentru Suflet, al unei fane înfocate, Diana!

Se desfășoară pe Facebook și are următoarele reguli, după cum le găsiți acolo:

Lumina lui Trodheim, primul volum din seria Vicontele Verenţei Pierdute, semnat Laura Ştirbu mi-a încântat imaginaţia şi m-a îndemnat la visare. Totul m-a fascinat la această poveste. Dar, mai ales, am fost vrăjită de personajele delicios de frumos conturate şi individualizate. Şi fiindcă este o poveste ce merită descoperită, vă invit la un concurs al cărui premiu este un exemplar din Lumina lui Trodheim.

Fiind un concurs în colaborare cu Laura Ştirbu, fericitul câştigător nu va câştiga doar o minunată călătorie pe tărâm valahian, ci şi un exemplar cu autograf, direct de la autoare, plus mici atenţii.

Obligatoriu

➡️ Like & share PUBLIC postării

➡️ Like paginilor Editura Quantum Publishers, Lectură pentru Suflet şi Vicontele Verenţei Pierdute

➡️ Urmăreşte site-ul https://my-vvp.com/ Vicontele Verenţei Pierdute şi lasă în comentariu adresa de e-mail cu care urmăreşti.
Etichetează cel puţin 3 prieteni care îşi doresc acest volum.

Opţional

Pentru o şansă în plus, urmăreşte blogul prin e-mail şi lasă în comentariu adresa de e-mail cu care urmăreşti blogul. (Click https://readingforsouls.wordpress.com/, derulează în josul paginii, introdu adresa de e-mail).

Concursul se încheie în data de 3 august, ora 23:59, urmând ca norocosul câştigător să fie anunţat cel târziu în data de 6 august.

Succes!

Le urez mult succes celor ce s-au anunțat deja și vreau să menționez că sunt dispusă oricând să discutăm despre carte, să organizăm evenimente literare atât în școli cât și în librării!

Lectură frumoasă în continuare,

cu mare drag,

Laura

Published by Dr. Laura S. Götz

Gynaecologist, transformational therapist and international author. I enjoy passing on prescriptions for a happy life!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: