Cum am desenat dragoni la EVRIKA Learning Center, Ploiești!

Pe 21 Septembrie 2018 am avut lansarea cărții 1, Lumina lui Trodheim, la Evrika Learning Center, Ploiești. A fost o experiență minunată, unde am întâlnit cititori pasionați, artiști talentați și oameni excepționali.

IMG-20180921-WA0047

În primul rând aș dori să mulțumesc echiperi Evrika LC, pentru găzduire. Acești oameni fac ceva extraordinar în Ploiești, desfășurând diverse activități educative pentru copii și adolescenți (cursuri de limbi străine, ateliere de desenat, ș.a.). Centrul Evrika este o mică extensie a SanteVelului, pentru că promovează educația, și astfel va rămâne un partener de viitor – vor fi mai multe activități, să vă pregătiți!

Ce am făcut la lansare?

Am vorbit despre seria Vicontele Verenței Pierdute și mesajul transmis de ea. Unii cititori și-au exprimat părerile și au instigat la lectură! Am dat autografe, am făcut poze, apoi am trecut la desenat! Nu mi-a venit să cred ce imaginație au avut participanții! Nu pot pune toate pozele în articol, dar cred că înțelegeți singuri la ce nivel artistic am lucrat!

Printre participanți au fost și Tea (Tea scrie si citeste) , Stefi (Biblioteca Stefaniei) , Iarina (o pictoriță desăvârșită, vă invit să îi vedeți desenele la centrul Evrika) și Carmen (minunata graficiană responsabilă de elementele grafice VVP, ce se regăsesc și pe coperțile cărților!).

Dragii mei, ați fost super! Iar în curând vom teste din nou abilitățile voastre de desen! Fiți pe fază, concursul se lansează în curând!

Mulțumesc din nou particpanților, și ne revedem la lansarea cărții 2!

 

This slideshow requires JavaScript.

Cu drag,

Laura

Published by Dr. Laura S. Götz

Gynaecologist, transformational therapist and international author. I enjoy passing on prescriptions for a happy life!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: