CONCURS PE INSTAGRAM -ACCEPTĂ PROVOCAREA!

De câteva zile se desfășoară pe Instagram, în paralel cu Mega-Concursul cu ocazia lansării cărții 2, un concurs, sau mai degrabă O PROVOCARE, de a strânge 100 de LIKE-uri pentru poza de mai jos, pentru a avea șansa la 1 din cele 2 cărți VVP puse la bătaie!

Ceea ce nu știau la început participanții, era că aveau să ia parte la un experiment inedit! Citiți și voi regulile și răspundeți la următoarele întrebări înainte să vă explic misterul: TU ai participa? Dacă da, ești sigur că vei strânge 100 de LIKE-uri pentru a putea intra în lotul de extragere? Dacă nu, e cumva din cauza că ți-e teamă că oricum nu ai strânge cele 100 de LIKE-uri?

concursinsta10concursinsta1SCOPUL CONCURSULUI: să invoc spiritul de luptător din participanți! să demonstrez că uneori e nevoie de muncă în echipă ca să îți îndeplinești țelul!Mulți mi-au scris pe Instagram că nu participă, că oricum nu reușesc să strângă cele 100 de LIKE-uri. Printre ei mulți copii, demotivați din secunda 1. Fără nicio speranță. Fără optimism. Am rămas șocată, dar știam că așa e realitatea, în special în România, unde nu se promovează deloc cele mai importante valori pentru a reuși în viață, nu se susține spiritul de inițiativă sau originalitatea/unicitatea fiecăruia.

Prin seria Vicontele Verenței Pierdute vreau să promovez, printre altele, următoarea idee: DACĂ VREI, MUNCEȘTE PENTRU ASTA, ȘI O SĂ AI! Fă orice ca să îți îndeplinești dorințele!

Poate nu o să câștigi premiul la final, însă gândește-te că așa e în viață: dacă nu PLAY THE GAME, ai pierdut din start!

Oricine poate strânge pe Instagram 100 de LIKE-uri! Cum?

  • promovează concursul pe STORY și îndeamnă-ți prietenii să voteze!
  • roagă alți amici să apeleze la rândul lor la prietenii lor, ca să te ajute!
  • ajută alți participanți la concurs, și schimbați LIKE-uri între voi!
  • și multe alte metode originale!

E mult de muncă, dar e un exercițiu în care se testează AMBIȚIA, MOTIVAȚIA, CREATIVITATEA și MUNCA ÎN ECHIPĂ! Rar o să reușești singur în viață. Citiți seria VVP și o să vedeți cum se descurcă eroii noștrii!

Nu vă dați bătuți de la început!

DRAGĂ PARTICIPANTULE – Baftă! SIGUR POȚI STRÂNGE 100 DE LIKE-URI! Ne auzim la extragerea de pe 25 Octombrie!

***

Cu drag,

Laura

Published by Dr. Laura S. Götz

Gynaecologist, transformational therapist and international author. I enjoy passing on prescriptions for a happy life!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: