Lansare VVP 2, Copiii din ceață

Cu ocazia târgului de carte Gaudeamus București 2018, am avut plăcerea să lansez volumul 2 al seriei Vicontele Verenței Pierdute, Copiii din Ceață. A fost un eveniment frumos, la care au participat fani curioși de continuare și unde am găsit noi adepți la învățăturile Codului Veliric!

coperta2mare

Coperta superbă a fost realizată de Theo Anghel (editoare VVP și autoarea bestselerului Am murit din fericire), iar elementele grafice aparțin talentatei Carmen Tudurachi.

La lansare, cartea a fost introdusă de Georgiana Vâju (editoare VVP) și apoi prezentată de Diana Macovei (fanul nr. 1). În articolul următor puteți citi mai multe despre Gaudeamus 2018.

 

A fost un eveniment emoționant și m-am bucurat să aud părerile fanilor. Am făcut poze cu elevi de toate vârstele la SanteVel, și chiar cu unii profesori!

 

Ce aflați în cartea a doua? Mai multă aventură, mai mult mister și câteva personaje noi și interesante! Vreți detalii? Vă las să le descoperiți singuri, însă vă dau niște indicii, pe care le găsiți în aceste 2 recenzii:

Fanii nu vor rămâne în suspans mult timp! Volumul 3 aterizează cu dragonul la Bookfest București, în Mai/Iunie 2019!

În 2019 o să scot cărticelele la plimbare cu ocazia mai multor târguri de carte. Ne vedem în curând!

Lectură plăcută 🙂

Tu încă nu te-ai înscris la SanteVel? Nu e nimic, pentru că ușile sale sunt mereu deschise! Începe aventura cu volumul I și descoperă o lume la fel de magică ca a lui Harry Potter! Dacă lui Iustinian i se spune Harry de România, lui Harry o să i se spună în curând Vicontele de Anglia! Cei doi sigur s-ar fi împrietenit și ar fi dat o tură împreună pe Spaimă!

Cărțile sunt des la reducere pe site-urile de mai jos, sau puteți să le comandați direct de pe site-ul acesta, cu plata prin mandat poștal (dați un e-mail pentru detalii):

https://www.quantumpublishers.ro/produs/lumina-lui-trodheim-cartea-intai-vicontele-verentei-pierdute

https://www.libris.ro/lumina-lui-trodheim-cartea-1-vicontele-verentei-QUA978-606-8862-27-9–p10750974.html

Cu drag,

Laura

Published by Dr. Laura S. Götz

Gynaecologist, transformational therapist and international author. I enjoy passing on prescriptions for a happy life!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: