Proiectul ”Noua generație de scriitori” – Antologia nr. 1


(vă rugăm să distribuiți pe platformele voastre de socializare, poate așa ajunge mai repede la tinerii care așteaptă de multă vreme o astfel de oportunitate!)

Editura Noua Verență desfășoară în perioada 15 Aprilie – 15 Noiembrie 2020 prima ediție a proiectului Noua Generație de Scriitori cu tematica sărbătorilor de iarnă românești.

🖋 Ești un scriitor la început de drum și vrei să publici? Atunci participă la acest proiect și îndeplinește-ți visul indiferent de vârstă!

📚 Dăm șansa a zeci de scriitori să contribuie cu un text literar original într-o antologie de Crăciun.

📖 Poezie, eseu, proză? Toate operele care se încadrează în tematică sunt binevenite!

Ediția 1 cu numele ”Crăciunul cu suflet de copil” urmărește colectarea de texte scrise în limbajul autentic al copiilor, captând inocența și bucuria pură a acestei vârste. Dacă scriitorii mai experimentați doresc să se alăture proiectului, textele vor fi scrise din perspectiva copiilor. În fond, niciodată nu ne-am bucurat mai mult de Crăciun ca atunci când am fost mici!


Nota coordonatorului principal:

Actual, în cadrul literar românesc, tinerii scriitori nu beneficiază de susținerea adecvată de a-și îndeplini visul de a publica. Lipsa fondurilor financiare este unul din motive (o singură carte necesită o investiție de circa 1000 Euro), însă acest aspect este de fapt ultimul obstacol în drumul spre publicare. Tinerii duc mai degrabă lipsă de încurajare și apreciere. Fără un text definit, nici nu se pune problema luării în considerare a următorului pas. Dar care este acesta?

Cu ocazia prezentului proiect, doresc să veghez asupra tinerilor scriitori prin întreg procesul de publicare: de la idee, la structurarea și finalizarea poveștii, prin procesul de editare, tehnoredactare și tipărire. Eu știu că asta mi-aș fi dorit în liceu, când am terminat de scris primul meu roman.

Mulți dintre scriitorii tineri deja au contribuit cu texte la concursuri literare, poate au și câștigat premii sau măcar diplome de participare. Dar e altfel când ții cartea fizică în mâini, când o împarți cu familia și prietenii, când o pui în biblioteca personală. Sentimentul nu se compară cu nimic în lume!

Personal, abia aștept să lucrez cu scriitorii noii generații și să le îndeplinesc visul de a publica!

Vă urez o muză generoasă și scrieți mereu din inimă!

Laura S. Götz


Despre proiect

Proiectul își propune să stârnească interesul tinerilor pentru literatură, stimulându-le imaginația și creativitatea prin motivarea lor de a scrie propriile texte literare.

Etape:

  • 15 Aprilie – 15 Iunie: perioada de înscriere și trimitere a textelor;
  • 15 Iunie – 30 August: editare;
  • Septembrie: tehnoredactare;
  • Octombrie: publicare;
  • Noiembrie: promovare și distribuire.

Secțiuni:

  • Poezie
  • Colind
  • Eseu
  • Povestire scurtă
  • Desen

Citește mai multe detalii pe www.my-vvp.com/antologie și înscrie-te acum!
Taxă de înscriere începând de la 50 RON în care sunt incluse foarte multe surprize!

Published by Dr. Laura S. Götz

Gynaecologist, transformational therapist and international author. I enjoy passing on prescriptions for a happy life!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: