Lansarea volumului 2, Copiii din Ceață, la Gaudeamus 2018!

Dragii mei, dacă nu ați fost niciodată la un târg de carte, vă recomand! A fost pentru mine o primă astfel de experiență și a fost minunată – minunată, pentru că am lansat cartea a doua și extraordinară, pentru că am cunoscut oameni superbi, alături de care m-am distrat.

Am ajuns în prima zi de târg și am găsit-o pe Theo Anghel, ”mămica” noastră de la editură (pardon, redactor/editor-șef și autoare de bestseller), singurică și fără amandine. Ei bine, din acel moment nu a mai fost lăsată să respire și a fost constant aprovizionată cu prăjituri. 😀 Așa a început marea distracție la Gaudeamus, cu glume, vânzări de carte, ”aprovizionare” de fani noi!

Vicontele a atras mulți curioși, care s-au pozat cu dragonul și au luat la degustat primul volum (sau direct și al doilea). Așa crește numărul de studenți la SanteVel și directorul Brețcu se bucură nespus!

După cum am promis, a avut loc și o tombolă! Dragonul Negru a ajuns la Alexandra, o Zburătoare din București. Setul de cărți încă așteaptă adresa de la norocoasă, iar tricoul a fost câștigat de Geo, o blogeriță care a pus ochii pe el din secunda zero, și care cred că s-a rugat zeilor 3 zile ca să pice, miraculos, în mâinile ei! Bravo, Geo!

Cei care au achiziționat setul de 2 cărți, au primit și un pachet Goodies gratuit – pentru că orice fan înrăit are nevoie de ele!

Le mulțumesc tuturor Quantum-Minions care au venit în ajutorul nostru, pentru că la un moment dat nu mai făceau față la standul cu atâția fani și curioși. 😀 Ați fost super și vă așteptăm și la anul, pentru că editura Quantum e pe val și o să fim și mai copleșiți, în special pentru că o să se lanseze alte titluri mult așteptate, din care amintesc volumul 3 din VVP și volumul 3 din ”Păcatele fiului”!

Vă las cu 2 video-uri simpatice de la târg (primul este lansarea cărții 2, vorbitori: Geo Vâju, super scriitoare Quantum, și Diana Macovei, blogeriță experimentată; în al doilea video o auziți pe Theo Anghel, Mama Quantum :D) și multe poze, majoritatea făcute de paparazii, pentru că eu nu am avut timp, practic, să scot telefonul! (încă aștept să mă etichetați pe Facebook, dragilor 😀 )

NE VEDEM LA URMĂTOARELE TÂRGURI DIN ȚARĂ! VOI ANUNȚA PE SITE, FACEBOOK ȘI INSTAGRAM UNDE VOI PARTICIPA CU VICONTELE!

Lectură fascinantă!

This slideshow requires JavaScript.

Cu drag,

Laura

Published by Dr. Laura S. Götz

Gynaecologist, transformational therapist and international author. I enjoy passing on prescriptions for a happy life!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: