De Centenar, La mulți ani, România! VVP te iubește!

🇹🇩 Limba Română ne definește ca Români – asta o realizăm când suntem printre străini; o vorbă dulce românească ne umple inimile și ne reamintim de paradisul de acasă, de România Mamă. Munții Carpați îi sunt spinarea, prin pădurile vaste respiră aerul victoriei, valurile Mării Negre îi răcorește patima din suflet!🇹🇩

received_1772268332820034
Valahia Unită, aka România Mare de la 1918, Grafica de Carmen Tudurachi

De când am început să scriu Vicontele Verenței Pierdute, am știut că vreau să aduc un omagiu României! Am vrut un basm fantastic românesc, cu istorie și geografie românescă. Am vrut ca cititorii să se identifice cu personajele și locurile din poveste, am vrut să resimtă soarele Dobrogei peste capetele lor, să revadă plaiurile aurite, pline de grâu, ale Câmpiei Române, să urce Munții Carpați, îmbibați în mireasma de brad! Am vrut să își reamintească de Revoluție și consecințele sale. Și, nu în ultimul rând, să regăsească în personajele cărții, spiritul de luptător al românului!

1dec1

Iustinian NU e Harry Potter de România! Harry și-ar dori să aibă puterea eroului nostru! Iustinian e român getbeget, motivat și optimist, plin de o energie uluitoare! Iustinian nu se va salva numai pe sine, ci întreaga Valahie Unită, și va deveni mentorul unei generații de români – și nu numai. Vă invit să vă îndrăgostiți de poveste și să trăiți în lumea unei Românii fantastice, care vă va convinge să continuați lupta pentru dreptate și înafara paginilor cărții, în reala noastră patrie, care are nevoie, la rândul ei, de eroi!

🇹🇩La mulți ani, România!🇹🇩

1d

Cu drag,

Laura

Published by Dr. Laura S. Götz

Gynaecologist, transformational therapist and international author. I enjoy passing on prescriptions for a happy life!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: