Jocul Umbrelor – ce ne asteapta in continuarea seriei Vicontele Verentei Pierdute

Dragii mei cititori si cititoare,

2020 a fost un an plin de provocari. Pe vremea asta, acum un an, sarbatoream 30 de ani impliniti cu bucurie, in timp ce in intreaga lume incepeau procedurile de lock-down. Ca medic, a trebuit sa las dragonii in ”grajdul calculatorului” si sa imi fac datoria fata de paciente. Astazi, 14 Martie 2021, sunt fericita sa va anunt ca dragonii sunt in sfarsit in drum spre tipografie! Va multumesc din suflet pentru sustinerea si rabdarea demonstrata. Va asigur ca s-a meritat asteptarea pentru volumul 4 VVP, intitulat JOCUL UMBRELOR!

Imi face mare placere sa va prezint in sfarsit coperta VVP 4, cu o grafica superba realizata de Maru, Carmen-M si Norbi, trei artisti demni de gloria vicontelui! Elementul reprezentat este crucial pentru acest volum si va provoc in recenzii sa scrieti ce credeti voi despre semnificatia sa.

Si acum… sa bata tobele…

Tam-tam!

V-am promis multa ACTIUNE si va asigur ca o sa transpirati la propriu alaturi de eroii cartii, in toate cele 14 zile ale Duopolului ce se desfasoara la SanteVel!

O sa treceti prin examenele de la Olimpiadele Magilor.

O sa dati proba de viteza.

O sa va luptati cu cei mai buni Zburatori ai Valahiei!

Si o sa participati la cele mai minunate baluri ale competitiei alaturi de un rege valah, un imparat mezantin si cel mai temut criminal al Valahiei! Psst! Nu trebuia sa va spun asta!

Ah, vedeti ca am uitat sa va spun de scenele cu LOVE, cerute insistent de catre fani! Nu o sa detaliez, mai bine cititi voi romantele de la cetatea din munti.

Apropo, echipa BORIS sau echipa LUCIAN? Ar fi bine sa va hotarati inainte sa incepeti volumul 4, daca nu sunteti deja siguri!

Sunteti gata de un paragraf din VVP 4?

Zburătoarea se prefăcu pur și simplu că nu auzi și porni spre șifonier, unde dădu la o parte umerașe peste umerașe.

— E seara dansurilor mezantine, se auzi ea, pe jumătate băgată în dulap. Lasă baltă premierea Magilor. Privirile se atrag pe ringul de dans! apăru dintre haine cu un sacou lung și fără mâneci, auriu. Iar noi ne sărbătorim nevinovăția cu capul sus! lipi tunica de corpul băiatului, ca să vadă dacă îi era pe măsură. Oh, toți ochii o să fie pe tine, Lucian!

Inima băiatului încă era încleștată de griji. Bluza îi era pătată de sudoare uscată și împrăștia o miasmă înțepătoare. Părul îi era pleoștit, o reflexie a sufletului său. Însă aurul ce îi sclipea în ochi din fiecare fir cusut cu migală peste căptușeala de catifea verde îi revigoră toate simțurile. O bluză albă îi fu aruncată în față, dezmeticindu-l.

— Lili, asta costă pesemne mai mult decât o trăsură cu tot cu cai! Nu pot să o accept!

— Atunci bine că nu te-am pus să îmbraci rochița asta, aranja ea voalurile trenei rozalii în oglindă. Vicontesele nu se uitau la preț când venea vorba de ținute.

— Lili, nu sunt demn de hainele tatălui tău…

— Dacă ești demn de fiica lui, atunci o să îi umpli bine și papucii. Metaforic vorbind, îl privi din cap până în picioare cu un zâmbet poznaș pe buze. Era cu cel puțin un cap mai mare ca tine.

— Vorbesc serios, Liliana.

— Și-au bătut joc de noi în sala de judecată. Au abuzat de putere și te-au deposedat de drepturile mezantine, iar mie au încercat să îmi ia ce îmi este mai prețios – statutul de Zburătoare. Ai câștigat în fața Curții, așa că nu îi lăsa să câștige în afara sa. Poartă-te demn, în straie scumpe, la brațul meu, ca să vadă cine trebuie că ești de neatins. Ești un leu, mergi printre lei, cu coama bogată în vânt și colții ascunși.

Vorbi clar, pe un ton poruncitor. Din partea ei, băiatul ar fi acceptat oricum orice i-ar fi ieșit pe gură. Lucian întinse sacoul cu grijă pe pat și începu să își descheie nasturii cămeșii murdare.

— Lili, dacă eu sunt leu, atunci înseamnă că tu ești leoaică?

— Nu chiar, dragul meu, își aranjă în oglindă funda ce îi îmbrățișă talia. Eu sunt… un dragon.

Cateva detalii interesante de avut in vedere pe viitor:

  • precomanda o sa inceapa de pe 21.03.2021, iar cartea o sa fie disponibila la pret redus timp de o luna (magazin online! iuhu!);
  • in acelasi timp se va lansa CLUBUL PRIVAT VVP, intitulat VIP-VVP, in care se vor putea inscrie fanii inraiti ai seriei; vor fi cateva criterii de indeplinit pentru a putea fii acceptat in club, insa se va merita, caci doar cititorii VIP vor primi surprizele pregatite de catre autoare si echipa de sustinere!
  • la comanda vol. 4 veti primi automat si noile coperti ale volumelor 1 si 2 ca invelitori (editia noua va aparea in toamna, pe alocuri editata)
  • pe Facebook si Instagram am schimbat estetica postarilor (www.instagram.com/my_vvp) pentru a oferi o experienta cat mai placuta cititorilor in lumea Valahiei Unite! creatiile sunt ale minunatei Carmen-C, care s-a alaturat echipei din Ianuarie;
  • impreuna cu alti fani, se lucreaza la o brosura-anexa seriei VVP, ce va cuprinde un dictionar cu termeni VVP, liste de personaje, programul Duopolului, s.a.
  • anunt de pe acum titlul vol. 5, ROCHITA ROSIE, care va avea tot in jur de 150.000 cuvinte, planuita pentru primavara 2022;

Va multumesc din nou pentru dragostea aratata lumii VVP si va urez lectura minunata in doar cateva saptamani!

Cu multa apreciere,

Mama Dragonilor Valahi

Published by Dr. Laura S. Götz

Gynaecologist, transformational therapist and international author. I enjoy passing on prescriptions for a happy life!

One thought on “Jocul Umbrelor – ce ne asteapta in continuarea seriei Vicontele Verentei Pierdute

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: