Precomanda Vol. 4 VVP – Jocul Umbrelor ajunge la fani in Aprilie 2021

Sunteti gata de continuarea seriei voastre preferate cu dragoni?!

Armata Reginei a aparut in Septembrie 2019 si de atunci fanii si inclusiv autoarea au asteptat cu sufletul la gura vol. 4 al seriei Vicontele Verentei Pierdute. Jocul Umbrelor promite mult suspans, cu o actiune care se petrece in cele doua saptamani la Duopolul Valah! Pana acum ati auzit doar de probele concursului si ati putut trage cu ochiul la o frantura din Duopolul de la AluvioVel. In vol. 4 aveti onoarea de a asista din primul rand la fiecare duel, bal, decizie politica, invatand si mai multe despre minunatul univers al Valahiei Unite!

Citesti aceste randuri si nu stii ce e Duopolul? Nu e nicio problema, pentru ca poti imediat sa iti comanzi intreaga serie si sa primesti multe surprize! Pana pe 21 Mai ai 25% reducere la intreg pachetul! Ce zic fanii, pe scurt, despre seria Vicontele Verentei Pierdute: mai bun ca Harry Potter!

Fanii veterani VVP sunt invitati sa se inscrie in clubul VIP, pentru a beneficia de intreaga atentie a Vicontelui! I-ati oferit asa de multa dragoste iar el doreste sa va rasplateasca!

Puteti lansa precomanda inainte sau dupa inscriere pe link-ul de mai jos. Coletele vor fi trimise incepand din Aprilie 2021, veti fi anuntati prin SMS!

Avand in vedere ca shop-ul e nou, va rugam sa ne anuntati imediat daca apar probleme (echipavvp@gmail.com). Nu uitati de codul special, pe care il regasiti in formularul de inscriere in clubul VIP!

Multumim din nou pentru sustinerea acordata Vicontelui! Nu va va dezamagi nici in vol. 4!

Lectura minunata!

Comanda din afara Romaniei? Pentru a reduce sumele platite pe transport, momentan discutam contractele cu distribuitori din alte tari. Daca aveti interes de colaborare sau recomandari de shop-uri romanesti in diaspora, puteti sa ne contactati pe echipavvp@gmail.com.

Germania: autoarea va trimite primele comenzi direct din Germania. Puteti sa plasati comanda direct pe site. Folositi codul PRECOMANDA-DE pentru a diferentia comenzile si a primi 10% reducere la intreaga comanda.

Published by Dr. Laura S. Götz

Gynaecologist, transformational therapist and international author. I enjoy passing on prescriptions for a happy life!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: