Precomanda Vol. 4 VVP – Jocul Umbrelor ajunge la fani in Aprilie 2021

Sunteti gata de continuarea seriei voastre preferate cu dragoni?!

Armata Reginei a aparut in Septembrie 2019 si de atunci fanii si inclusiv autoarea au asteptat cu sufletul la gura vol. 4 al seriei Vicontele Verentei Pierdute. Jocul Umbrelor promite mult suspans, cu o actiune care se petrece in cele doua saptamani la Duopolul Valah! Pana acum ati auzit doar de probele concursului si ati putut trage cu ochiul la o frantura din Duopolul de la AluvioVel. In vol. 4 aveti onoarea de a asista din primul rand la fiecare duel, bal, decizie politica, invatand si mai multe despre minunatul univers al Valahiei Unite!

Citesti aceste randuri si nu stii ce e Duopolul? Nu e nicio problema, pentru ca poti imediat sa iti comanzi intreaga serie si sa primesti multe surprize! Pana pe 21 Mai ai 25% reducere la intreg pachetul! Ce zic fanii, pe scurt, despre seria Vicontele Verentei Pierdute: mai bun ca Harry Potter!

Fanii veterani VVP sunt invitati sa se inscrie in clubul VIP, pentru a beneficia de intreaga atentie a Vicontelui! I-ati oferit asa de multa dragoste iar el doreste sa va rasplateasca!

Puteti lansa precomanda inainte sau dupa inscriere pe link-ul de mai jos. Coletele vor fi trimise incepand din Aprilie 2021, veti fi anuntati prin SMS!

Avand in vedere ca shop-ul e nou, va rugam sa ne anuntati imediat daca apar probleme (echipavvp@gmail.com). Nu uitati de codul special, pe care il regasiti in formularul de inscriere in clubul VIP!

Multumim din nou pentru sustinerea acordata Vicontelui! Nu va va dezamagi nici in vol. 4!

Lectura minunata!

Comanda din afara Romaniei? Pentru a reduce sumele platite pe transport, momentan discutam contractele cu distribuitori din alte tari. Daca aveti interes de colaborare sau recomandari de shop-uri romanesti in diaspora, puteti sa ne contactati pe echipavvp@gmail.com.

Germania: autoarea va trimite primele comenzi direct din Germania. Puteti sa plasati comanda direct pe site. Folositi codul PRECOMANDA-DE pentru a diferentia comenzile si a primi 10% reducere la intreaga comanda.

Jocul Umbrelor – ce ne asteapta in continuarea seriei Vicontele Verentei Pierdute

Dragii mei cititori si cititoare,

2020 a fost un an plin de provocari. Pe vremea asta, acum un an, sarbatoream 30 de ani impliniti cu bucurie, in timp ce in intreaga lume incepeau procedurile de lock-down. Ca medic, a trebuit sa las dragonii in ”grajdul calculatorului” si sa imi fac datoria fata de paciente. Astazi, 14 Martie 2021, sunt fericita sa va anunt ca dragonii sunt in sfarsit in drum spre tipografie! Va multumesc din suflet pentru sustinerea si rabdarea demonstrata. Va asigur ca s-a meritat asteptarea pentru volumul 4 VVP, intitulat JOCUL UMBRELOR!

Imi face mare placere sa va prezint in sfarsit coperta VVP 4, cu o grafica superba realizata de Maru, Carmen-M si Norbi, trei artisti demni de gloria vicontelui! Elementul reprezentat este crucial pentru acest volum si va provoc in recenzii sa scrieti ce credeti voi despre semnificatia sa.

Si acum… sa bata tobele…

Tam-tam!

V-am promis multa ACTIUNE si va asigur ca o sa transpirati la propriu alaturi de eroii cartii, in toate cele 14 zile ale Duopolului ce se desfasoara la SanteVel!

O sa treceti prin examenele de la Olimpiadele Magilor.

O sa dati proba de viteza.

O sa va luptati cu cei mai buni Zburatori ai Valahiei!

Si o sa participati la cele mai minunate baluri ale competitiei alaturi de un rege valah, un imparat mezantin si cel mai temut criminal al Valahiei! Psst! Nu trebuia sa va spun asta!

Ah, vedeti ca am uitat sa va spun de scenele cu LOVE, cerute insistent de catre fani! Nu o sa detaliez, mai bine cititi voi romantele de la cetatea din munti.

Apropo, echipa BORIS sau echipa LUCIAN? Ar fi bine sa va hotarati inainte sa incepeti volumul 4, daca nu sunteti deja siguri!

Sunteti gata de un paragraf din VVP 4?

Zburătoarea se prefăcu pur și simplu că nu auzi și porni spre șifonier, unde dădu la o parte umerașe peste umerașe.

— E seara dansurilor mezantine, se auzi ea, pe jumătate băgată în dulap. Lasă baltă premierea Magilor. Privirile se atrag pe ringul de dans! apăru dintre haine cu un sacou lung și fără mâneci, auriu. Iar noi ne sărbătorim nevinovăția cu capul sus! lipi tunica de corpul băiatului, ca să vadă dacă îi era pe măsură. Oh, toți ochii o să fie pe tine, Lucian!

Inima băiatului încă era încleștată de griji. Bluza îi era pătată de sudoare uscată și împrăștia o miasmă înțepătoare. Părul îi era pleoștit, o reflexie a sufletului său. Însă aurul ce îi sclipea în ochi din fiecare fir cusut cu migală peste căptușeala de catifea verde îi revigoră toate simțurile. O bluză albă îi fu aruncată în față, dezmeticindu-l.

— Lili, asta costă pesemne mai mult decât o trăsură cu tot cu cai! Nu pot să o accept!

— Atunci bine că nu te-am pus să îmbraci rochița asta, aranja ea voalurile trenei rozalii în oglindă. Vicontesele nu se uitau la preț când venea vorba de ținute.

— Lili, nu sunt demn de hainele tatălui tău…

— Dacă ești demn de fiica lui, atunci o să îi umpli bine și papucii. Metaforic vorbind, îl privi din cap până în picioare cu un zâmbet poznaș pe buze. Era cu cel puțin un cap mai mare ca tine.

— Vorbesc serios, Liliana.

— Și-au bătut joc de noi în sala de judecată. Au abuzat de putere și te-au deposedat de drepturile mezantine, iar mie au încercat să îmi ia ce îmi este mai prețios – statutul de Zburătoare. Ai câștigat în fața Curții, așa că nu îi lăsa să câștige în afara sa. Poartă-te demn, în straie scumpe, la brațul meu, ca să vadă cine trebuie că ești de neatins. Ești un leu, mergi printre lei, cu coama bogată în vânt și colții ascunși.

Vorbi clar, pe un ton poruncitor. Din partea ei, băiatul ar fi acceptat oricum orice i-ar fi ieșit pe gură. Lucian întinse sacoul cu grijă pe pat și începu să își descheie nasturii cămeșii murdare.

— Lili, dacă eu sunt leu, atunci înseamnă că tu ești leoaică?

— Nu chiar, dragul meu, își aranjă în oglindă funda ce îi îmbrățișă talia. Eu sunt… un dragon.

Cateva detalii interesante de avut in vedere pe viitor:

 • precomanda o sa inceapa de pe 21.03.2021, iar cartea o sa fie disponibila la pret redus timp de o luna (magazin online! iuhu!);
 • in acelasi timp se va lansa CLUBUL PRIVAT VVP, intitulat VIP-VVP, in care se vor putea inscrie fanii inraiti ai seriei; vor fi cateva criterii de indeplinit pentru a putea fii acceptat in club, insa se va merita, caci doar cititorii VIP vor primi surprizele pregatite de catre autoare si echipa de sustinere!
 • la comanda vol. 4 veti primi automat si noile coperti ale volumelor 1 si 2 ca invelitori (editia noua va aparea in toamna, pe alocuri editata)
 • pe Facebook si Instagram am schimbat estetica postarilor (www.instagram.com/my_vvp) pentru a oferi o experienta cat mai placuta cititorilor in lumea Valahiei Unite! creatiile sunt ale minunatei Carmen-C, care s-a alaturat echipei din Ianuarie;
 • impreuna cu alti fani, se lucreaza la o brosura-anexa seriei VVP, ce va cuprinde un dictionar cu termeni VVP, liste de personaje, programul Duopolului, s.a.
 • anunt de pe acum titlul vol. 5, ROCHITA ROSIE, care va avea tot in jur de 150.000 cuvinte, planuita pentru primavara 2022;

Va multumesc din nou pentru dragostea aratata lumii VVP si va urez lectura minunata in doar cateva saptamani!

Cu multa apreciere,

Mama Dragonilor Valahi

Craciunul cu suflet de copil – o antologie din 14 inimi

La inceput de 2020 am avut un vis: sa ajut tinerii din Romania sa isi indeplineasca visul lor propriu de a publica.

Cu 15 ani inainte sa public oficial pentru prima data, am avut prima tangenta cu o editura. Intreg procesul m-a deziluzionat si mi-a franat cariera de scriitoare. Ca multi scriitori la inceput de drum, am crezut ca e greu sa publici. Mereu iti e frica de ceea ce nu stii sa faci, asa-i?

Astfel, cu o experienta de 3 ani ca autor publicat si cu propria mea editura, am decis sa le arat altora ce usor e sa iti indeplinesti visul.

Iti trebuie doar curajul de a face primul pas. De restul, ma ocup eu si echipa de sustinere!

O sa va povestesc intreaga peripetie intr-un alt articol, cand strang parerile celor 13 autori (plus oasele mele batrane) implicati in prima Antologie, si caror le multumesc pentru ca si-au acordat aceasta sansa! Pentru munca lor au fost rasplatiti cu propriile carti sub pomul de Craciun!

Intre timp au aparut zeci de pareri in mediul online, poze pe Facebook, story-uri pe Instagram! Asa de multe incat nu le pot face fata (la varsta mea…)!

Va las aici ultima recenzie de pe blogul Cristinei Apostol, in care isi exprima recunostinta pentru povestile scrise din suflet ale dragilor mei -acum colegi publicati- scriitori! Ilinca, Ileana, Mario, Codruta, Iustina, Zena, Calin, Bianca, Alexandra, Marius, Oana, Cristina si Ana, voi meritati toate aplauzele! Azi o poveste intr-o antologie, maine un roman cat agenda telefonica!

Click aici pentru recenzia Cristinei.

Click aici pentru comanda Antologiei. Fanii VVP vor regasi o poveste din Valahia Unita in ultimele pagini!

Lectura minunata si ne re-citim cu ocazia antologiei 2!

Vezi aici detalii, poate vrei chiar TU sa participi!

Recomandări de lectură pentru adolescenți (1)

Seria VVP, recomandata ca lectura de vara pentru adolescenti si nu numai! 🥰
Cartile se gasesc acum pe site-ul oficial (restul stocurilor sunt epuizate pana in toamna! ) http://www.my-vvp.com

adropofinspiration

girl-coat-black-books-reading-royalty-free-thumbnailsursa: pxfuel.com

Este vacanță, o perioadă în care adolescenților li se recomandă fel de fel de lecturi. Nu toți însă sunt dispuși să se arunce în brațele lecturii, mai ales când vine vorba de cele recomandate la școală. Departe de mine să îndemn la neluarea în seamă a acestor recomandări, însă, înainte de orice, să nu uităm că nu sunt toți copiii la fel.

Unii au început lectura mai devreme, fiind pasionați. Alții citesc benzi desenate sau romane grafice. Alții nu citesc mai deloc, poate doar vreo revistă, ocazional. E dificil să alcătuiești o listă suficient de atractivă pentru toată lumea. Voi încerca să aduc câte cinci sugestii din când în când, care să cuprindă atât literatură română contemporană, cât și literatură străină. Clasicii sunt foarte recomandați la școală, mă voi rezuma  la poeți, care sunt adeseori trecuți cu vederea.

Drept urmare:

Seria Vicontele Verenței Pierdute, de Laura S…

View original post 712 more words

Proiectul ”Noua generație de scriitori” – Antologia nr. 1


(vă rugăm să distribuiți pe platformele voastre de socializare, poate așa ajunge mai repede la tinerii care așteaptă de multă vreme o astfel de oportunitate!)

Editura Noua Verență desfășoară în perioada 15 Aprilie – 15 Noiembrie 2020 prima ediție a proiectului Noua Generație de Scriitori cu tematica sărbătorilor de iarnă românești.

🖋 Ești un scriitor la început de drum și vrei să publici? Atunci participă la acest proiect și îndeplinește-ți visul indiferent de vârstă!

📚 Dăm șansa a zeci de scriitori să contribuie cu un text literar original într-o antologie de Crăciun.

📖 Poezie, eseu, proză? Toate operele care se încadrează în tematică sunt binevenite!

Ediția 1 cu numele ”Crăciunul cu suflet de copil” urmărește colectarea de texte scrise în limbajul autentic al copiilor, captând inocența și bucuria pură a acestei vârste. Dacă scriitorii mai experimentați doresc să se alăture proiectului, textele vor fi scrise din perspectiva copiilor. În fond, niciodată nu ne-am bucurat mai mult de Crăciun ca atunci când am fost mici!


Nota coordonatorului principal:

Actual, în cadrul literar românesc, tinerii scriitori nu beneficiază de susținerea adecvată de a-și îndeplini visul de a publica. Lipsa fondurilor financiare este unul din motive (o singură carte necesită o investiție de circa 1000 Euro), însă acest aspect este de fapt ultimul obstacol în drumul spre publicare. Tinerii duc mai degrabă lipsă de încurajare și apreciere. Fără un text definit, nici nu se pune problema luării în considerare a următorului pas. Dar care este acesta?

Cu ocazia prezentului proiect, doresc să veghez asupra tinerilor scriitori prin întreg procesul de publicare: de la idee, la structurarea și finalizarea poveștii, prin procesul de editare, tehnoredactare și tipărire. Eu știu că asta mi-aș fi dorit în liceu, când am terminat de scris primul meu roman.

Mulți dintre scriitorii tineri deja au contribuit cu texte la concursuri literare, poate au și câștigat premii sau măcar diplome de participare. Dar e altfel când ții cartea fizică în mâini, când o împarți cu familia și prietenii, când o pui în biblioteca personală. Sentimentul nu se compară cu nimic în lume!

Personal, abia aștept să lucrez cu scriitorii noii generații și să le îndeplinesc visul de a publica!

Vă urez o muză generoasă și scrieți mereu din inimă!

Laura S. Götz


Despre proiect

Proiectul își propune să stârnească interesul tinerilor pentru literatură, stimulându-le imaginația și creativitatea prin motivarea lor de a scrie propriile texte literare.

Etape:

 • 15 Aprilie – 15 Iunie: perioada de înscriere și trimitere a textelor;
 • 15 Iunie – 30 August: editare;
 • Septembrie: tehnoredactare;
 • Octombrie: publicare;
 • Noiembrie: promovare și distribuire.

Secțiuni:

 • Poezie
 • Colind
 • Eseu
 • Povestire scurtă
 • Desen

Citește mai multe detalii pe www.my-vvp.com/antologie și înscrie-te acum!
Taxă de înscriere începând de la 50 RON în care sunt incluse foarte multe surprize!