Vine Dragonașul de Paște!

Vine… Dragonașul de Paște? Păi cine altcineva să vină în Valahia Unită? În loc de ciocolată, dragonașul nostru aduce lectura ta favorită! Împarte cărțile tale dragi cu amicii! Sigur se vor bucura de cadou. În vremea izolării sociale, oricine apreciază un coșuleț cu multe cărți în fața ușii. nu?

Grupa de vârstă: de la 12 la 101 ani!

Lectura perfectă pentru fanii Harry Potter, Game of Thrones, Descendenții, ș.a.!

Reducerile din Aprilie:

  • vol 1 și 2 la doar 50 RON pachetul;
  • cine are deja vol 1, atunci vol 2 și 3 la 55 RON pachetul;
  • la peste 5 cărți comandate: 1 Tricou gratuit!
  • la peste 60 RON: transportul gratuit!

Dacă doriți cărțile împachetate cadou, scrieți în formularul de comandă.

Vă urăm cât mai multe zile minunate acasă, alături de o carte bună și de un ceai delicios!

Laura și echipa VVP

Reduceri de până la 50% la cărțile VVP

Salutare, dragi prieteni! Anul Nou se anunță cu vești bune!

De Crăciun, zeci de cititori au făcut în sfârșit cunoștință cu lumea Valahiei Unite, primind în dar cărțile VVP de la familie și amici. Nimic nu este mai frumos decât să împărtășești magia SanteVelului cu cei dragi!

 

De aceea lansăm o ultimă promoție pe 2019!

În perioada 28/31 Decembrie 2019, profită și tu de reduceri de până la 50% la cărțile VVP! Achiziționează volumele lipsă sau fă-ți stocul de cadouri pentru 2020. Cu siguranță își dorește un amic ”Lumina lui Trodheim” de ziua sa!

Introdu codul VVP2019 în formularul de comandă pentru a beneficia de:

  • 30% reducere la achiziționarea unui volum
  • 40% reducere la achiziționarea a 2 volume
  • 50% reducere la achiziționarea a cel puțin 3 Volume!
  • la peste 5 volume pe comandă primești un tricou VVP gratuit!

Începe Noul An la SanteVel alături de cei mai buni amici ai tăi!

Lectură minunată și mult succes în 2020 vă urează

Laura și echipa VVP!

Comandă cărțile VVP între 3 și 7 septembrie direct cu autograf!

🐲 LANSARE VVP 3 🐲

E SEPTEMBRIE! HAI LA SANTEVEL! 🥳
Azi sunt gata primele 100 de exemplare ale volumului 3, Armata Reginei! Toate vor fi semnate când ajung la Bookfest Cluj în acest weekend și trimise la fanii dornici să revină la SanteVel!
🥰 Deja mulți mi-ați scris de unde se poate procura – de la mine personal, cu autograful de rigoare și multe surprize!
🤩 Lista se umple cu elevi vechi și noi în fiecare zi, de aceea această tură NU va fi în librării, unde prețul negociat cu ele va fi 49 RON pentru volumul 3. 😱 Fanii VVP o primesc cu doar 30 RON de la mine. 🥳
😘 Doritorii pot să îmi scrie personal! Am exemplare și din vol. 1 și 2! O să pupăcesc fiecare cărticică! 🐲🐲🐲
sale.png

Cu drag,
Laura

Publicare VVP 3 – Armata Reginei

În decembrie 2017 trimiteam la editura Quantum manuscrisul pentru primul volum VVP, pe atunci încă nedespărțit în Lumina lui Trodheim și Copiii din ceață. De atunci a început aventura mea ca autor publicat, am învățat mai tot ce prespune munca aceasta titanică de la ”manuscris” la ”bun de tipar”. Pentru cei ce nu știu exact procesul, e exact ca în travaliu. La început te bucuri de bebe, dar când încep contracțiile, crezi că ai să mori. Dar chinul merită atunci când îți vezi minunea în brațe, când îi răsfoiești paginile și îi miroși aroma de carte proaspăt ieșită de la tipografie. Uiți totul și te pune naiba să mai treci o dată, două, etc. ori prin asta!

Am crescut ca autor, ca om. Am învățat multe de la alți scriitori, în special de la Theo Anghel, care se afla în postura mea acum câțiva ani. Avea o viziune diferită pentru Am murit din fericire, așa că și-a croit propriul drum în literatura contemporană românească și a reușit să își facă un renume! Ca ea sunt puțini care știu ce înseamnă să te sacrifici până la epuizare pentru ”copilul” tău literar. Dacă vreți un autor adevărat, aceasta este Theo.

Vreau ca seria mea să aibă propriul ei drum, să meargă la viteza sa proprie. De aceea, preiau întreaga serie în regie proprie, începând cu volumul III, urmând ca primele două volume să fie republicate odată cu înființarea propriei edituri. Volumul IV și V urmează în 2020.

Am primit ieri primul exemplar din volumul III, Armata Reginei. Este primul din doar 100 de cărți scoase ca autor independent, printate doar pentru fanii care trag de mine încă de la lansarea volumul II, Copiii din ceață. Nu vă speriați că mi-am schimbat numele. E cel de după căsătorie. O mare autoare britanică m-a sfătuit să îl adoptez. 😀 Pentru voi rămân tot Laura!

Comanda se poate face fie prin formularul de pe site, fie la mine pe Facebook, Instagram, telefon, etc.! O să vin în țară, Cluj-Oradea, pe 7-9 septembrie și o să le dau autograf pe toate!

Știu că fanii mă vor însoți indiferent de direcția în care zboară dragonul! Fiți pe fază pentru noile vești, concursuri, promoții, ș.a.!

Vă îmbrățișez cu drag de la SanteVel!

PS: Volumul I în engleză este editat profesional și în drum spre agenții literari din lumea anglofonă! O să postez în curând câteva fragmente. Îmi venea să plâng când am citit! Engleza îi dă o culoare diferită poveștii!

Cu drag,

Laura

Pagina oficială de Facebook și un nou video de prezentare

Salut dragi Magi și Zburători!

Vă invit să ne conectăm pe Facebook cu o nouă pagină de autor, una care va fi bilingvă  și care va înlocui vechea pagină Laurasgotzthis. Acolo voi posta despre scris și VVP, în engleză și română, pentru că mă pregătesc pentru publicarea în lumea anglofonă. 😀 Nu vă speriați, e numele meu după căsătorie combinat cu inițiala numelui de fată, pentru că nu pot renunța așa ușor la S-ul meu iubit.

Aici e pagina: Laura S. Götz

Vă mulțumesc că sunteți alături de proiectul sufletului meu. În fiecare zi avem mai mulți studenți la SanteVel! Apreciez recomandarea cărților și amicilor voștri. Pregătesc multe surprize plăcute fanilor lui Iustinian!

Sper să vă placă acest mic video de prezentare a seriei VVP, făcut la cererea fanilor. Îl voi îmbunătăți pe parcurs. Aștept sfaturi, dacă sunteți experți 😀

Lectură frumoasă!

Cu drag,

Laura